Prezilimpia

Az ország legnagyobb üzleti prezentációs versenye

Mi kell ahhoz,

  • hogy megszerezd álmaid állását?
  • hogy az elvégzett munkádat kollégáid megértsék és értékeljék?
  • hogy motiváló vezető legyél?
  • vagy hogy elismert szakemberré válj?

Az előadói készség az egyik legértékesebb tulajdonság a munka világában és az életben is, mégis gyakran alábecsüljük a fontosságát. A Prezilimpia Magyarország legnagyobb üzleti prezentációs tehetségkutatója, ahol egyetemi hallgatók mutathatják meg és fejleszthetik előadói készségüket. Célunk, hogy a tehetséges fiatal előadók profivá váljanak.

A tehetségkutató szervezői a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara; a Toastmasters International szegedi tagszervezete, az Ez A Beszéd Retorika Klub és az Ökonómia Közhasznú Alapítvány.

2019-ben a téma a telekommunikáció. Gyere, és mondd el, mit gondolsz róla!

Gondolatébresztő

5G – a digitalizáció, a XXI. század hálózata, melyen 99%-ban a gépeink, szervereink és okos városaink (intelligens közlekedés-irányítás, önvezető autók, biztonsági kamerák, közművek, okos mérés stb-stb.), valamint okos autóink, okos otthonaink és okos gyáraink kommunikálnak majd pár éven belül.

IoT- és M2M-vállalati megoldások
– ha okos eszközök vesznek körül minket, a lehetőségek és felhasználások száma végtelen.
– fizetés mobillal
– biztonságos internet

Okosváros projektek – egyre nagyobb teret hódít a fenntartható települések koncepciója. Az okosváros remek befektetési lehetőség az előrejelzések szerint, ám a technológia kínálati oldalán bőven vannak még kiaknázatlan területek.

Interaktív megoldások
– a telekommunikáció digitális fejlesztési irányai
– okostelefon applikációk
– digitális iskola

Főtámogató

Támogatók